Lørdag er gøydag. Derfor måtte jeg lage en rask middag.
Tunfisksalat på ristet brød er like godt som det er enkelt.
Ingredienser:
To godt toppede brødskiver
2 brødskiver
1 egg
1 boks FirstPrice tunfisk
majones
sylteagurker
vårløk (valgfritt)
pepper
karri (valgfritt)
-
1. Kok egget i 9 minutter - da blir det hardkokt, men ikke overkokt.
2. Hell av vannet på tunfisken, og legg fisken i en bolle.
3. Del opp sylteagurker (og eventuelt vårløk) i strimler. Jeg liker veldig godt smaken av sylteagurker, så jeg har i ganske masse. Kanskje ti stykker delt opp.
4. Tilsett en god dose majones. Rør rundt. Salaten skal heller være litt for fuktig enn litt for tørr. Sett salaten kaldt.
5. Rist brødet.
6. Fordel salaten på de to brødskivene, og legg egg i skiver på toppen. Krydre med karri, hvis du vil.
YAMZ.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar