lørdag 27. november 2010

Green curry med kylling

Green curry spice mix + kokosmjølk = sm00d

Det er umulig å ikke få denne retten til å se fungus ut (med mindre man har noen lekre, grønne korianderkvaster og annet dyrt læll en fattig student ikke har). Utseendet smaker heldigvis ikke, alas smaker denne retten kjempegodt til tross for sin utsjånad.
Denne oppskriften holder til to middager.

Ingredienser:

2 kyllingfileter
1 Green curry spice mix fra Santa Maria
1 boks kokosmelk
champignonz
1 rød paprika

ris/nudler

-

1. Del opp kyllingfiletene og grønnsakene. 
2. Stek kyllingen i noen minutter, og tilsett soppen. Stek til kyllingen er gjennomstekt.
3. Tilsett kryddermix og kokosmelk, og la retten småputre i fem minutter.
4. Tilsett paprika helt til slutt - da holder de seg crunchy heile kvelden.
5. Server med ris eller nudler.

RAPS!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar