fredag 26. november 2010

Fiskeboller i karrisaus

Min livrett! omg. 
Jeg hadde en halv FirstPrice fiskepudding (9,90kr - WUUT?) igjen fra gårsdagens gourmetmåltid, så derfor brukte jeg den istedenfor fiskeboller. Det er best med fiskeboller.
Anywhoo

Ingredienser:

1 boks fiskeboller
gulrøtter
poteter
hvetemel
smør
melk
salt
pepper
karri

-

Bruker du en hel boks fiskeboller har du mat for et par dager fremover. 

1. Smelt en stor klatt smør i en gryte. Når det har smeltet, rør inn hvetemel. Dette er "jevning". 
2. Rør inn litt melk slik at jevningen blir helt klumpefri. Tilsett mer melk, og rør i bunnen hele tiden. Dette er viktig - melk svir seg fort. Du kan gjerne tilsette litt av kraften fra fiskebollene i sausen. Dette gir god smak.
3. Kok poteter og gulrøtter. Jeg pleier å dele grønnsakene i biter - da tar det ikke så lang tid.
4. Krydre med salt, pepper og karri, og legg fiskebollene i sausen. Her er det viktig å skru ned varmen sånn at sausen ikke svir seg under bollene.
5. Et!

LUUULUH!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar