Jeg hadde en halv FirstPrice fiskepudding (9,90kr - WUUT?) igjen fra gårsdagens gourmetmåltid, så derfor brukte jeg den istedenfor fiskeboller. Det er best med fiskeboller.
Anywhoo
Ingredienser:
1 boks fiskeboller
gulrøtter
poteter
hvetemel
smør
melk
salt
pepper
karri
-
Bruker du en hel boks fiskeboller har du mat for et par dager fremover.
1. Smelt en stor klatt smør i en gryte. Når det har smeltet, rør inn hvetemel. Dette er "jevning".
2. Rør inn litt melk slik at jevningen blir helt klumpefri. Tilsett mer melk, og rør i bunnen hele tiden. Dette er viktig - melk svir seg fort. Du kan gjerne tilsette litt av kraften fra fiskebollene i sausen. Dette gir god smak.
3. Kok poteter og gulrøtter. Jeg pleier å dele grønnsakene i biter - da tar det ikke så lang tid.
4. Krydre med salt, pepper og karri, og legg fiskebollene i sausen. Her er det viktig å skru ned varmen sånn at sausen ikke svir seg under bollene.
5. Et!
LUUULUH!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar