Fortsatt mer fløte igjen. Derfor blir det rotmoz!!1!
Jeg bruker frosne laksefileter fra FirstPrice. Totalt kurante, men vær obs for bein.Ingredienser:
1 person
1 tint laksefilet
1 stor potet
2 gulrøtter
litt fløte
brokkolitopper
smør
salt
pepper
tørket estragon
-
1. Varm ovnen til 225 grader.
2. Salt og pepre laksen, og sett den i en ildfast form eller på sølvfolie midt i ovnen. Her skal den være i ca. 15 min.
3. Del opp skrelte poteter og gulrøtter, og kok dem og brokkolitoppene til de er møre.
4. Legg brokkolitoppene til side. Mos gulrøttene og potetene med en god klatt smør og litt fløte. Mosen skal ha en fyldig konsistens. Tilsett mer fløte (eller melk) hvis den er for "tung".
5. Krydre med salt, pepper og estragon.
6. Legg opp laks, brokkoli og moz.
YUM.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar