onsdag 8. desember 2010

Laks med pestogrønnsaker eller pestolaks med grønnsaker. You decide.

Restegrønnsaker og én siste laksefilet fra FirstPrice, blir til...
... SNERK SOM SMAKER GODT!
Fra spøk til revolver - dette er sunt og godt.

Ingredienser:

1 laksefilet
1 gulrot
litt paprika
et par rosenkål
noen brokkolitopper
1/2 løk
et par hvitløksfedd
champignonz
kokende vann

pesto

-

1. Del opp løk, gulrot og champignon og fres det gyllent i litt olje i en liten gryte.
2. Tilsett ca. 1cm vann (fra for eksempel en vannkoker) og rosenkål, brokkolitopper og hakket hvitløk. Sett på lokket og la det dampe i ca. fem minutter.
3. Del opp og tilsett laksefileten.
4. La det dampe i noen minutter til. Pass på at det ikke blir tørt - tilsett eventuelt mer varmt vann.
6. Legg alt (unntatt vannet) i en bolle, og tilsett pesto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar